PAGEDU64I!h'@APd;PAGEo*%`BVPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGE@PAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGE++S+9V;pLV8V`BVo*%`BVp;VPHVx=PAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEDMPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGE N PAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEPAGEH +HP(T8XXpkج8VmP~5ur imapi.sysވ0redbook.sysAmdPPM64.syskbdhid.syspSfloppy.SYS@@E(NV1xI!o p @++S+9V;pLV8V`BVo*%`BVp;VPHVx=i@y#@####@##@#@###@#####@####@####@####@###ᤜ0ज1ᤜ0p#@E2*ज1¢âĢŢƢǢȢɢʢˢ̢͢΢Ϣ¢âĢŢƢǢȢɢʢˢ̢͢΢Ϣ/+c0+6ƯJ kCa?:'(W#IVfl%+\<Se0!и T ,0,0( XY 0  50ZbZb5@(!!!!!!!!!!!!!!""""("("8"8"H"H"X"X"h"h"x"x"""""""""""""""""####(#(#8#8#H#H#X#X#h#h#x#x###׎U'0Eb B?L*GenuineIntel= 684I4Iӈ4IZiddECw8-dd 0%0%@@@@@.z z X{X{I! :7{{s .$ ȌߙІLNߙ цG@s- I XߙxцU  Ai0.ZK{{@@`T`'MonitoringHost.t /`f ]T+@@ߙ`ӆLN552YGE#K{ KRHHXXNVUHV@{/8 (( Y!ךh]  @L@@thU@81pLV@{HPV#X$@`.3eBMPP!@{w0f/4;o*%`BVxpLV`BVPHVx=;p;VPHV=-IPHV`BV`IV ;VNKV`BVp;V;V:VPVpLVU@@V$=xpLVp;V$@@V(` 0hhHWW w`0.CVpp`0.`0.EVhEVCVxp?Vp?VpLVP?V=ѡp?VKV`EVEVpLVKV=uD'=pLVp?V`?VP?VKVpLV$++S+FNVp?Vߓ`EV@C(p ܎!!P!xfPHV`GVR)o*%s*%`BVPHVr*% HE`GVHV Se `BVPHV`IVD)lu  CVhO) GV GV ++S+AA@{@1Se DpJVE Se E@ A@`(EEo*%`0.CVpp`0.`0.EVhEVCV`(`((`IVKVIVEV)EVIVFV` Y)HVIV`XL)KV`FV0pFV*GV:)GVGV@GVFVGVHVGVE`(E Se DPHVHV (JVIo*%@ A`(0DE Se `(EE `(07@1Se @ A@CMnbAA@{)&!`A@{(Eo*%pJV`&E@{4E'~(@{`(E  `(E.(@J A'@JsW@@{ A@JJ(@J@{@8LV^PWWHW=@LV 0 hh 0` w3F(+KDBGl@fp1w@APH p3X3@0@h'`>P>@H`'hس66PHP`BA<XxHPH'P'X'pp(p>CBB <6T<5@D@t8(hT($^" 08& @0(@ P  جpIEx`0ֱ3EкaE %R]CBx^CBлp&OE(0`E|Eؼp?ZF0ŔE{t]CBu@[:9E8]CB6]CB*o]CB8pdp"n]CB%p^CBؿKYn^CB0.l]CB $]CBp#@(ӒE(j^CB (?E``E0`< oJA2EE8 #7EQE:H0 ME8%NK0 U `NK` ԔE8و=əEֈErS^CBHF}F}Lq]CBFߞE8I@kS;yL,T7?0-~T7?05p w K@ .E 9 piL(ۇ#ŒEpE#S O0P{CBxIn[J\WINDOWS\system32\ntoskrnl.exe\WINDOWS\system32\hal.dll\WINDOWS\system32\KDCOM.DLL\WINDOWS\system32\BOOTVID.dllACPI.sys$\WINDOWS\system32\DRIVERS\WMILIB.SYSpci.sys isapnp.sys wdf01000.sys$\WINDOWS\System32\Drivers\WDFLDR.SYS pciide.sys%\WINDOWS\system32\DRIVERS\PCIIDEX.SYS intelide.sys MountMgr.sys ftdisk.sys dmload.sysdmio.sys volsnap.sys PartMgr.sys vmbus.sys#\WINDOWS\system32\DRIVERS\winhv.sys atapi.sys HpCISSs2.sys&\WINDOWS\system32\drivers\storport.sysdisk.sys&\WINDOWS\system32\DRIVERS\CLASSPNP.SYS fltMgr.sysDfs.sys KSecDD.sys bxvbda.sysNtfs.sysNDIS.sys vmstorfl.sysMup.sys crcdisk.sys)\SystemRoot\system32\DRIVERS\i8042prt.sys)\SystemRoot\system32\DRIVERS\kbdclass.sys)\SystemRoot\system32\DRIVERS\mouclass.sys'\SystemRoot\system32\DRIVERS\serial.sys(\SystemRoot\system32\DRIVERS\serenum.sys$\SystemRoot\system32\DRIVERS\fdc.sys)\SystemRoot\system32\DRIVERS\VMBusHID.sys)\SystemRoot\system32\DRIVERS\HIDCLASS.SYS)\SystemRoot\system32\DRIVERS\HIDPARSE.SYS,\SystemRoot\system32\DRIVERS\VMBusVideoM.sys)\SystemRoot\system32\DRIVERS\VIDEOPRT.SYS)\SystemRoot\system32\DRIVERS\watchdog.sys)\SystemRoot\system32\DRIVERS\netvsc50.sys&\SystemRoot\system32\DRIVERS\cdrom.sys(\SystemRoot\system32\DRIVERS\vms3cap.sys)\SystemRoot\system32\DRIVERS\intelppm.sys(\SystemRoot\system32\DRIVERS\audstub.sys(\SystemRoot\system32\drivers\ksthunk.sys#\SystemRoot\system32\drivers\ks.sys(\SystemRoot\system32\DRIVERS\rasl2tp.sys)\SystemRoot\system32\DRIVERS\ndistapi.sys(\SystemRoot\system32\DRIVERS\ndiswan.sys)\SystemRoot\system32\DRIVERS\raspppoe.sys(\SystemRoot\system32\DRIVERS\raspptp.sys$\SystemRoot\system32\DRIVERS\TDI.SYS(\SystemRoot\system32\DRIVERS\ptilink.sys'\SystemRoot\system32\DRIVERS\raspti.sys&\SystemRoot\system32\DRIVERS\rdpdr.sys'\SystemRoot\system32\DRIVERS\termdd.sys'\SystemRoot\system32\DRIVERS\swenum.sys'\SystemRoot\system32\DRIVERS\update.sys)\SystemRoot\system32\DRIVERS\mssmbios.sys'\SystemRoot\system32\DRIVERS\mouhid.sys(\SystemRoot\System32\Drivers\NDProxy.SYS)\SystemRoot\system32\DRIVERS\flpydisk.sys'\SystemRoot\System32\Drivers\Fs_Rec.SYS%\SystemRoot\System32\Drivers\Null.SYS%\SystemRoot\System32\Drivers\Beep.SYS$\SystemRoot\System32\drivers\vga.sys&\SystemRoot\System32\Drivers\mnmdd.SYS'\SystemRoot\System32\DRIVERS\RDPCDD.sys%\SystemRoot\System32\Drivers\Msfs.SYS%\SystemRoot\System32\Drivers\Npfs.SYS'\SystemRoot\system32\DRIVERS\rasacd.sys&\SystemRoot\system32\DRIVERS\ipsec.sys&\SystemRoot\system32\DRIVERS\msgpc.sys&\SystemRoot\system32\DRIVERS\tcpip.sys&\SystemRoot\system32\DRIVERS\ipnat.sys&\SystemRoot\system32\DRIVERS\netbt.sys'\SystemRoot\system32\DRIVERS\wanarp.sys$\SystemRoot\System32\drivers\afd.sys(\SystemRoot\system32\DRIVERS\netbios.sys&\SystemRoot\system32\DRIVERS\rdbss.sys'\SystemRoot\system32\DRIVERS\mrxsmb.sys%\SystemRoot\System32\Drivers\Fips.SYS%\SystemRoot\System32\Drivers\Cdfs.SYS+\SystemRoot\System32\Drivers\dump_atapi.sys,\SystemRoot\System32\Drivers\dump_WMILIB.SYS\SystemRoot\System32\win32k.sys&\SystemRoot\System32\drivers\Dxapi.sys$\SystemRoot\System32\drivers\dxg.sys\SystemRoot\System32\ATMFD.DLL)\SystemRoot\system32\DRIVERS\CdaC15BA.sys)\SystemRoot\system32\DRIVERS\CdaD10BA.sys%\SystemRoot\System32\Drivers\HTTP.sys'\SystemRoot\system32\DRIVERS\secdrv.sys$\SystemRoot\system32\DRIVERS\srv.sys(\SystemRoot\System32\Drivers\Fastfat.SYS&\SystemRoot\System32\Drivers\TDTCP.SYS&\SystemRoot\System32\Drivers\RDPWD.SYS\SystemRoot\System32\RDPDD.dll$\SystemRoot\System32\VMBusVideoD.dll LHH7geH%StM3MLA;H8A ueH%St :HH8HQ(SffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffHUHXH$HHHeH% S@}ƃSLLLAfffffffffffffffffffffeH$%eH$%j+e4%ASj3QIHUHXH$HHHEeH% ]e%CfDžt/HEHMHULELMg HEHMHULELMfH %LukL.kMEB;DhNMcMӃ u?LA@t.HMHUIIIHMHULLLfffAƒL+Hd$H|$HHv tH;5DHC5DLyL+AffHFpHGpHFhHGhHF`HG`HFXHGXHFPHGPHFHHGHHF@HG@HF8HG8HF0HG0HF(HG(HF HG HFHGHFHGHFHGAe%HHHHeL%tD A A ieH %yrt[E3HEHEHEHEHEHEffEfEfEfE fE0fE@D"ΗD"EUfUt EELL3M3ffffffHLIIHeH %HHUSHHH$à u[EHMHULELM0 EHMHULELMH2H=hwH?;sH<8 RHJE3E E uEEHLffHxH$ft$0f|$@fDD$PfDL$`fDT$pfDXfD`fDhfDpfDxHX@HxHHpPL`XLh`LphLxpLT$ ffffffffHxH$ft$0f|$@fDD$PfDL$`fDT$pfDXfD`fDhfDpfDxHX@HxHHpPL`XLh`LphLxpH$3ɉHHHL@PLH LP(LX0DAD$ LEHHoH$fot$0fo|$@fDoD$PfDoL$`fDoT$pfDoYfDoafDoifDoqfDoyHY@HyHHqPLaXLi`LqhLypeH %yrtD"肔D"UfUttfoEfoMfoUfo] foe0fom@L]LULMLEHUHMHEHHHHUfoEfoMfoUfo] foe0fom@L]LULMLEHUHMHEHHHHffÐP Pd*It)B4(;S3+,P+' fffffffH(G̐H(D$ ffffffHL$HT$LD$LL$ H0eH % H eH % H@eL% I HD$@IHD$0IBDHLH;D$8uLD$hL 0 LD$8L rMMD e%#<} D"HD$0H%tfHL$@HD$(HH;D$8tHD$`HD$ LL$XLD$PHT$H蜌 HD$ E3E33腌 ffffHft$0f|$@fDD$PfDL$`fDT$pfD$fD$fD$fD$fD$D D$(s D"L$LT$ !;4Ht|$(sD$(D"fot$0fo|$@fDoD$PfDoL$`fDoT$pfDo$fDo$fDo$fDo$fDo$Hff H HA HA HAD HAVIffIpfArYtfffffffffffH"HA"HA"HD"QVYfApHAX`Yp3Qt3#HA HQ(##HA0HQ8##HQH3##e<%u*ftfttD2A 0fffff H HA HA HAD HAVIffIpfArYt!!HA HQ(!!HA0HQ8!!HA@HQH3#e<%ujftcL2AA2AA2AA2AA20ffffffff3#HEXHU`##HEhHUp##H3##e<%u*ftfttD2A 0fffeL %!!HEXHU`!!HEhHUp!!HExH3#e<%u_ftX222220fAUtlII##II##I3##e<%u*ftfttD2A 0fffffffffHD$fffÐffffffffI8fY:fAfi@HAxHHHHD$HHHHLLLLLLLLfffffffffD fD0fD@fDPfD`fDpfDfDY4HD$H$ADA0HÐfffffffUVWH0HH2TRGDDumpBlob \:DLgX#4American Megatrends Inc.090004 03/19/2009Microsoft CorporationVirtual Machine7.0 Microsoft CorporationVirtual Machine7.0 Microsoft Corporation7.0 [MS_VM_CERT/SHA1/9b80ca0d5dd061ec9da4e494f4c3fd1196270c22]00000000000000000000000000000000To be filed by MSFT#A IntelIntel(R) Xeon(R) CPU E5520 @ 2.27GHz #A IntelIntel(R) Xeon(R) CPU E5520 @ 2.27GHz #A IntelIntel(R) Xeon(R) CPU E5520 @ 2.27GHz #A IntelIntel(R) Xeon(R) CPU E5520 @ 2.27GHz #  #  #  #   USBUSB1 USBUSB2   COM1COM1   COM2COM2 PrinterLpt1 VideoVideo  KeyboardKeyboard MouseMouse To Be filled by O.E.M. To Be Filled By O.E.M.To Be Filled By O.E.M.To Be Filled By O.E.M. enUS@>@BM0NoneMicrosoft None>M1NoneMicrosoft None@B M2NoneMicrosoft None~! "M3NoneMicrosoft None~#"$M4NoneMicrosoft None~%$&M5NoneMicrosoft None~'&(M6NoneMicrosoft None~)(*M7NoneMicrosoft None~+*,M8NoneMicrosoft None~-,.M9NoneMicrosoft None~/.0M10NoneMicrosoft None~102M11NoneMicrosoft None~324M12NoneMicrosoft None~546M13NoneMicrosoft None~768M14NoneMicrosoft None~98:M15NoneMicrosoft None~;:<M16NoneMicrosoft None~=<>M17NoneMicrosoft None~?>@M18NoneMicrosoft None~A@BM19NoneMicrosoft None~CBDM20NoneMicrosoft None~EDFM21NoneMicrosoft None~GFHM22NoneMicrosoft None~IHJM23NoneMicrosoft None~KJLM24NoneMicrosoft None~MLNM25NoneMicrosoft None~ONPM26NoneMicrosoft None~QPRM27NoneMicrosoft None~SRTM28NoneMicrosoft None~UTVM29NoneMicrosoft None~WVXM30NoneMicrosoft None~YXZM31NoneMicrosoft None~[Z\M32NoneMicrosoft None~]\^M33NoneMicrosoft None~_^`M34NoneMicrosoft None~a`bM35NoneMicrosoft None~cbdM36NoneMicrosoft None~edfM37NoneMicrosoft None~gfhM38NoneMicrosoft None~ihjM39NoneMicrosoft None~kjlM40NoneMicrosoft None~mlnM41NoneMicrosoft None~onpM42NoneMicrosoft None~qprM43NoneMicrosoft None~srtM44NoneMicrosoft None~utvM45NoneMicrosoft None~wvxM46NoneMicrosoft None~yxzM47NoneMicrosoft None~{z|M48NoneMicrosoft None~}|~M49NoneMicrosoft None~~M50NoneMicrosoft None~M51NoneMicrosoft None~M52NoneMicrosoft None~M53NoneMicrosoft None~M54NoneMicrosoft None~M55NoneMicrosoft None~M56NoneMicrosoft None~M57NoneMicrosoft None~M58NoneMicrosoft None~M59NoneMicrosoft None~M60NoneMicrosoft None~M61NoneMicrosoft None~M62NoneMicrosoft None~M63NoneMicrosoft None~  zlCG4 lj ~MHz,Component Information&Configuration Data IdentifierFEM64T Family 6 Model 26 Stepping 5(ProcessorNameString`Intel(R) Xeon(R) CPU E5520 @ 2.27GHz"Update SignatureUpdate Status"VendorIdentifierGenuineIntel MSR8B  o=ЎD*5- GenuntelineI GenuntelineI""ZU,! ZU,! <<     Intel(R) Xeon(R)Intel(R) Xeon(R) CPU E CPU E5520 @ 2.27GHz5520 @ 2.27GHz@`@`(0(0 @;蠰BHqF=> RSDT@VRTUALMICROSFT MSFT @ @ @FACPVRTUALMICROSFT MSFT  " e  DSDT|!3MSFTVMMSFTVM02INTL& WAET(hVRTUALMICROSFT MSFTSLICv=VRTUALMICROSFT MSFT$RSA1g+D+ տzգb-8Njq=4o{tei=FSKA-cՉNli -\r} ʘkqQop:맪1`L-0g}pVRTUALMICROSFTWINDOWS 2cy4 ⫲bf#%qT.sBJb .QXi`pUhA.B#ZM뇉!$㰺-쾙GV'qkm۬1S|&OEM0dVRTUALMICROSFT MSFTR:£T`yxw`bTCm-bK!F3>-dFQ_-V?.5. SRAT((((APICDVRTUALMICROSFT MSFT       ! "!#"$#%$&%'&(')(*)+*,+-,.-/.0/102132435465768798:9;:<;=<>=?>   OEMBShVRTUALMICROSFT MSFT p@@